Dit is

Wij zijn overtuigd dat:
  • de meeste compliance-processen geautomatiseerd kunnen worden door gebruik te maken van slimme koppelingen en openbare data.
  • onze tools intuïtief werken.
  • je voldoet aan de Wwft, Sanctiewet en AVG.
Tikl is opgericht door Casper van Tilburg en Frans Kloosterman. Beide oprichters zijn gezamenlijk 100% eigenaar en bestuurder van Tikl. Ook is bewust gekozen om geen externe investeerders aan te trekken bij Tikl. Onze snelle groei wordt volledig gefinancierd vanuit de omzetgroei.
Contact opnemen
Frans Kloosterman

Frans Kloosterman

"We zijn de eerste van Nederland die álle onderdelen van het cliëntenonderzoek geautomatiseerd hebben"

Na mijn studie Bedrijfswetenschappen aan de Radboud Universiteit deed ik ervaring op in de financiële dienstverlening in binnen- en buitenland. Ik werkte onder meer als manager en projectmanager bij Rabobank, Bank Sarasin en Famed. Mijn kennis van en ervaring kwamen samen bij Tikl. Het was een enorme klus om de Wwft-tool, Sanctioncheck en de dataverrijkingtools te maken. Ik geniet dan ook dagelijks als ik onze vele klanten bezig zie met onze oplossingen. Van hen hoor ik veel dat de oplossingen intuïtief werken en dat ze heel veel tijd besparen. Onze tevreden klanten nog meer tevreden maken. Daar ga ik voor!
Casper van Tilburg

Casper van Tilburg

"Van onoverzichtelijke data maken wij informatie"

Na mijn studie ICT aan de Hogeschool Leiden werkte ik onder meer als Teamlead en ontwikkelaar bij het LUMC, D-sign internet productions, Immense en Blue Field Agency. Ik leerde veel op het gebied van front- en backend ontwikkeling, SaaS, API's, RPA, Lean/ Agile en Projectmanagement en zet die kennis en kunde nu elke dag opnieuw in bij Tikl. Wij zijn dé partij die van onoverzichtelijke data informatie maakt en dit in een gebruikersvriendelijke omgeving weet te structureren. Simpelweg door het aanbieden van toepassingen die helpen bedrijfsprocessen te optimaliseren en te automatiseren.
Leroy Bakker

Leroy Bakker

"Mijn development-kennis inzetten om Tikl nog beter te maken"

Al meer dan 10 jaar programmeer ik met PHP/Laravel. Als Full Stack Developer heb ik bij meerdere bureaus gewerkt. In de zomer van 2023 ben ik bij Tikl begonnen. Daar voel ik me helemaal thuis. De mooie doordachte producten maak ik samen met mijn collega’s en met mijn kennis nog beter en toekomstgerichter.
Tikl op de radio bij BNR Zakendoen

Frans Kloosterman vertelt in een pitch van 1 minuut waarom de producten van Tikl (voorheen Online Contracteren) zo onderscheidend zijn. Vervolgens beantwoordt hij vragen van experts.

luister hier het fragment terug

Wij nodigen je graag uit voor een demo en kennismaking

Contact opnemen