Dataverrijking

Veel klanten geven aan dat ze niet weten of het KvK- of BTW-nummer van hun relaties nog kloppen. Mochten ze niet meer kloppen dan zoeken ze naar een manier om snel en makkelijk de KvK-gegevens te bepalen. Hiervoor heeft Tikl een aantal oplossingen ontwikkeld.
neem contact met ons op

Casus: nieuw contract voor klanten

Een organisatie is overgenomen en moet voor hun 3.400 klanten een nieuw contract afsluiten. Van deze klanten hebben zij het KvK-nummer. Na een controle door ons blijken 280 KvK-nummer niet meer actief te zijn. Van 265 van deze klanten hebben zij een recente IBAN en tenaamstelling. Binnen een dag ontvingen ze in Excel de actieve KvK-nummers en KvK-gegevens van deze klanten. De contracten konden worden verstuurd.

KvK-scan: welke KvK-nummers van mijn klanten zijn niet meer correct?

Bij Tikl scannen kunnen we grote aantallen KvK-nummers scannen en aangeven welke KvK-nummers actief en inactief zijn. Ook geven we de KvK-gegevens zoals rechtsvorm of statutaire naam aan.

BTW-scan: Is het BTW-nummer van mijn klant nog actueel?

Wij scannen batches met BTW-nummers en geven aan welke actueel en niet actueel zijn. Heeft u ook het KvK-nummer? Dan kunnen we gemakkelijk het daarbij horende BTW-nummer bepalen.

IBAN-KvK-nummer scan: Welk KvK-nummer hoort bij een IBAN?

Vaak horen wij van onze klanten dat hun relaties met een inactief KvK-nummer wel de facturen betalen. Oftewel, deze organisaties zijn nog actief. Bij nader onderzoek blijkt dan dat de organisatie ooit klant werd toen ze nog een eenmanszaak of VOF waren. Inmiddels is het bedrijf gegroeid en zijn ze een BV, of zijn ze overgenomen en het nieuwe KvK-nummer hebben ze nooit doorgegeven. Dit kunt u bij de klant opvragen, maar dit is tijdrovend en belastend. Omdat de klanten wel hun facturen betalen, heeft u de IBAN en tenaamstelling. Hiermee kunnen wij het KvK-nummer en andere bedrijfsgegevens automatisch bepalen.
Andere wensen? We horen het graag!
neem contact met ons op